پربیننده ترین

کد مطلب: 12470
تاریخ انتشار : 1396-04-18 10:36
برنج عنبربو را به اسم استان ایلام و مخصوصا شهرستان سیروان می شناسند و معدن اصلی این محصول شهرستان سیروان است.

به گزارش سیروان نوین، مردم شهرستان سیروان این روزها در اوج گرما مشغول کار و فعالیت برای کاشت برنج هستند، با توجه به وجود زمین های مستعد کشاورزی اغلب مردم شهرستان در این فصل مشغول به کار و اشتغال هستند.

مردمانی سخت کوش و بی ادعا که خالصانه در این روزهای گرم تابستان به کاشت محصول دیرینه شهرستان سیروان که همان برنج عنبربو است مشغولند؛ گویی سیروان را فقط با برنج و کشت زارهای زیبای این محصول می شناسند.

برنج عنبربو با عطر و طعم دلنشینی که دارد، محصول کاشته شده این روزهای شهرستان سیروان است که کیفیت بالای این برنج باعث شده بیشتر محصول به سایر استان های کشور ارسال شود، خود مردم شهرستان و استان نیز مشتری اصلی این برنج هستند.

علاوه بر برنج عنبربو، برنج هاشمی نیز دو سالی است که در شهرستان به دلیل کم آبی و اینکه این برنج نیاز کمتری به آب دارد، رواج یافته است.

همچنین کشاورزان سیروانی در کنار مزارع برنج به کاشت و برداشت محصولات دیگری مانند خیار، بادمجان، جاروی محلی، گرمک، سبزی جات و دیگر محصولات مفید جهت مصرف خود و دیگران می پردازند.

در این منطقه در هر روز کاری ۸۰ هزار تومان به کارگران پرداخت می شود که این مهم باعث شده بخش کشاورزی شهرستان از رونق بالایی برخوردار باشد، تعدادی از جوانان نیز برای گذراندن اوقات فراغت در زمین های کشاورزی و نشاء برنج کمک می کنند تا درآمدی نیز کسب کنند.

مراحل کاشت و نشاء برنج را به روایت تصویر ببینید.

 

ارسال نظر

نظرشما

آخرین عناوین